Pretraživanje preko 8000 tepiha i staza je sada puno lakše.

Cijena

No choice available on this group

Dužina

No choice available on this group

Širina

No choice available on this group

Uvjeti i Pravila Korištenja

Uvjeti i Pravila Korištenja

Uvjeti vrijede za kupovinu preko online trgovine www.galerijatepiha.hr

Tvrtka-Sjedište i adresa

Galerija Tepiha d.o.o.
Vijeća Europe 95
32 000 Vukovar, Hrvatska
OIB: 
MTB:
Tel:   1 4641-452
Mob: 099 3030 999
email1: info@galerijatepiha.hr
email2: office@galerijatepiha.hr

Zaštita Privatnosti

Obaveza tvrtke Galerija Tepiha d.o.o. je da strogo čuva privatnost naših kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke neophodne za informiranje kupaca u skladu s dobrim poslovnim običajima između kupaca i firme u cilju pružanja kvalitetne usluge. Podaci o kupcima su strogo povjerljiva tajna i dostupni su samo zaposlenima tvrtke Galerija Tepiha d.o.o. Kupcima se daje mogućnost da upravljaju svojim računom kako žele. Tvrtka Galerija Tepiha d.o.o. se obavezuje da će se njeni zaposlenici strogo pridržavati pravila o privatnosti i da će ga poštovati u skladu sa načelima firme.

Intelektualna Vlasništvo

Sadržaj objavljen na www.galerijatepiha.hr je vlasništvo firme Galerija Tepiha d.o.o. Sadržaj sa sajta se ne smije koristiti bez prethodne dozvole odgovornih lica firme Galerija Tepiha d.o.o. 
Korištenjem ovog sajta korisnici se slažu sa svim uvjetima koji su ovdje navedeni.

Vaš Račun

Da bi obavljanje kupovine preko našeg sajta bilo moguće potrebno je  napraviti Vaš račun, odnosno da se registrirate. Time stjećete odgovornost za sve informacije koje ste naveli/izmjenili na Vašem računu.

Opisi Proizvoda

Tvrtka Galerija Tepiha d.o.o. će nastojati da svi proizvodi budu što detaljnije opisani i točni, ali ne može garantirati da će svi podaci biti prikazani bez greške.

Cijene Proizvoda

Cijene svih proizvoda su navedene s uračunatim PDV-om. Tvrtka Galerija Tepiha d.o.o. se obavezuje da će prihvatiti svaku cijenu po kojoj ste napravili narudžbu neovisno od toga da li se ta cijena promijenila u međuvremenu. Galerija Tepiha d.o.o. zadržava pravo da otkaže narudžbu ukoliko je došlo do greške prilikom unosa cijene na sajt www.galerijatepiha.hr i isto tako obavjestiti kupca o tome.

Promjena Podataka

Tvrtka Galerija Tepiha d.o.o zadržava pravo da u bilo kojem trenutku promijeni podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posjetitelji sajta nemaju nikakvo pravo izmjene podataka na sajtu.

Uvjeti Kupovine na Sajtu

Da bi izvršio kupovinu robe, Kupac je obavezan da se na istoimenom sajtu firme Galerija Tepiha d.o.o. www.galerijatepiha.hr, prethodno registrira. Registracija se vrši popunjavanjem formulara na linku Registriraj se, a na način definiran "Uputstvom za zaključivanje ugovora – kupovinu".

Kupac registracijom potvrđuje sljedeće:

1. da je u potpunosti upoznat i da prihvaća Uvjete kupovine i odredbe ugovora o prodaji

2. točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka

Sigurno Plaćanje

1. Uplatom na račun bilo koje pošte ili banke. Primjer uplatnice možete vidjeti na našoj stranici ili na E-mailu koji ste dobili od nas, gde će Vam biti navedeni svi podaci za plaćanje. Kako biste naručenu robu dobili u odgovarajućem roku, potrebno je novac uplatiti u narednih 48h od trenutka kada se napravili narudžbu.

2. Plaćanje pouzećem. Plaćanje vršite u trenutku isporuke proizvoda na Vašu adresu. Prije nego što Vam se roba isporuči bit ćete  kontaktirani od strane zaposlenih tvrtke Galerija Tepiha d.o.o. kako bi se narudžba potvrdila.

3. Podržani načini plaćanja: Visa/Mastercard/Diners

Troškovi Dostave - Besplatno!

Dostava svih proizvoda je besplatna na području cijele Hrvatske i ne ovisi o cijeni proizvoda.

Dostava i Preuzimanje Robe

Kada je plaćanje izvršeno proizvod se pakira i šalje na zadanu adresu koju ste naveli kao adresa isporuke. Prije isporuke ćete biti kontaktirani kako biste se dogovorili sa vozačem u koje vrijeme i kada želite da Vam stigne pošiljka.

Ukoliko se proizvod plaća prilikom  preuzimanje robe, procedura je ista kao što je navedeno u prethodnom odlomku.

Reklamacije

Ukoliko se konstatira da je isporučena roba oštećena, nekompletna ili da nije u funkcionalnom stanju, tj. da nije u skladu s ugovorom Kupac ima pravo na reklamaciju iste. Prijava reklamacije se može izvršiti na sajtu putem email-a info@galerijatepiha.hr ili telefonom za reklamacije 1 4641-452 ili na 099 3030 999.

Prodavač se obavezuje da će otkloniti grešku popravkom bez plaćanja naknade ili će izvršiti zamjenu reklamirane robe.

Ako otklanjanje reklamirane greške nije moguće niti popravkom niti zamjenom robe otkloniti, Kupac može zatražiti smanjenje ugovorene cijene ili da izjavi da raskida ugovor o prodaji, pri čemu se Kupcu vraća cjelokupno uplaćeni iznos.

U slučaju povratka robe i povratka sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica,  djelomično ili u cjelosti, prodavač je obavezan da povratak vrši isključivo preko VISA i Master Card načinom plaćanja, što znači da će banka na zahtjev prodavača obaviti povrat na račun korisnika kartice. 

Prodavač je dužan da osnovanu reklamaciju realizira u zakonskom roku, od dana donošenja odluke o njenoj opravdanosti.

Kupac ima pravo na otklanjanje greške na robi  isključivo uz fiskalni račun, koji je dužan  priložiti prilikom reklamacije kupljene robe.

Ostali Uvjeti

Na odnose nastale putem on line kupovine između Prodavača i Kupca se primjenjuju odredbe Zakona o elektronskoj trgovini i drugi propisi koji reguliraju predmetnu ovlast.

Galerija Tepiha d.o.o. neće snositi odgovornost za štetu koja može nastati za Kupca ili treća lica uslijed:

1. zloupotrebe osobnih podataka u svrhu naručivanja proizvoda. 

2. neautoriziranog korištenja korisničkog imena i lozinke ili radnje koja je povezana sa takvim korištenjem.

3. upotrebe ili zloupotrebe korištenja usluge on line trgovine ako predmetna šteta nije nastala krivicom zaposlenog u Galerija Tepiha d.o.o.

U slučaju eventualnog spora, ukoliko ugovorne strane isti ne riješe mirnim putem, nadležan za rješavanje je Privredni sud u Zagrebu.

top