Theme settings

Rukom Čvorirani Ima 2188 proizvoda.

Podkategorije

 • Orijentalni

  Odabrani pravi perzijski tepisi iz različitih provincija Irana. Ovde možete naći posebne i predivne tepihe manje poznatih proizvođača. Pogledajte našu ponudu i otkrijte fascinantnu kulturu tepiha Perzije. 

 • Moderni

  Moderni tepih je izraz jednog točno određenog životnog stila, on je ključni element jednog prostora ili njegova odgovarajuća dopuna. Nudimo Vam kolekciju modernih tepiha koju ne možete naći ni u jednom drugom online dućanu. Ukoliko tražite najsuvremenije boje tepiha, nesvakidašnje tepihe ili plemenite materijale, ovdje možete naći sve: Tepihe SISAL izgleda - izdržljivi i otporni, NEPAL I GABBEH tepihe, moderne RUKOM IZRAĐENE tepihe, tepihe sa PRIRODNIM MOTIVIMA i tepihe sa ekskluzivnim modernim motivima.

  Pri odabiru naših tepiha obratili smo pažnju na visoku kvalitetu tepiha prvoklasnih proizvođača. Čak i najljepši tepih Vas neće usrećiti ako se isti poslije kratkog vremena istroši. U našem odjeljku MODERNI TEPISI možete naći sve od onih najpopularnijih SHAGGY visokih tepiha do veoma traženih dizajnerskih tepiha a i razna remek-djela moderne tepih kulture. 

 • Ekskluzivni

  U našoj riznici možete naći veoma posebne, vrijedne i rijetke a ponekad i antikne tepihe koji će Vas očarati. Apsolutno jedinstveni primjerci sa specifičnim šarama koje su brižno sastavljene samo za Vas. Ovi tepisi su napravljeni u različitim tkalačkim regijama. Za Vas samo najbolje u našoj oazi tepiha. Naručite svoje blago od tepiha online.

 • Svileni
 • Ćilimi
 • Ručno Taftani

  Dopada Vam se orijentalni duh a ne želite da se odlučite za jedan tkani orijentalni tepih?

  Izabrali smo ekskluzivne, moderne ali i klasične tepihe sa i bez resa kako u orijentalnom tako i u modernom stilu koji će zadovoljiti sve Vaše zahtjeve. Vi ćete prije svega po cijeni jednog strojno proizvedenog tepiha dobiti jedan tepih od prave vune. Ne oklijevajte dugo - naručite jednostavno i lako, online svoj tepih u oazi tepiha. 

 • Svi Tepisi
po stranici
Prikazuje 1 - 12 of 2188 stavki
Prikazuje 1 - 12 of 2188 stavki