Theme settings
Bidjar

U ovom odjeljku možete naći originalne Herati i Bidjar tepihe iz Irana i Indije. Izvorni Bidjar tepisi  tkaju se u iranskom gradu Bidjar kao i u okolnim selima koji su dio provincije Kirmanshah. Tepisi iz Bidjara danas su najomiljeniji na svijetu. Jako čvoranje kao i činjenica da se ovaj tepih djelomično tkaje od mokre vune čini ga nevjeroj...

U ovom odjeljku možete naći originalne Herati i Bidjar tepihe iz Irana i Indije. Izvorni Bidjar tepisi  tkaju se u iranskom gradu Bidjar kao i u okolnim selima koji su dio provincije Kirmanshah. Tepisi iz Bidjara danas su najomiljeniji na svijetu. Jako čvoranje kao i činjenica da se ovaj tepih djelomično tkaje od mokre vune čini ga nevjerojatno gustim i izrazito otpornim. Bidjar tepihe tkaju isključivo muškarci. Obod i šare su od pamuka a ostatak tepiha čini skupocjena kurdska planinska vuna. 

Indijski Bidjar tepisi rade se u različitim kvalitetama u indijskim tvornicama, naravno ručno. Indijski Bidjar tepisi su znatno povoljnija varijanta. Slike kojima su predstavljene kategorije samo su primjeri različitog dizajna.

Svaki Bidjar i Herati tepih je unikat i samim tim individualan je i jedinstven. Svi ručno rađeni tepisi mogu 2-3 %  odstupati od predviđene veličine. Naši Bidjar i Herati tepisi su tretirani isključivo biljnim prirodnim bojama.

Više

Bidjar Ima 77 proizvoda.

po stranici
Prikazuje 1 - 12 of 77 stavki
Prikazuje 1 - 12 of 77 stavki